”Sy Teng0k Dia Dlm Keadaan Iemah”, – Faliq Amiruddin K0ngsi Keadaan Terkini Nad Zainal Buat Ramai Mend0akan

Bek4s suami kepada Nad Zainal iaitu Muhammad Faliq Amiruddin dimaklumkan aktres itu sudah ditidurkan atas beberapa faktor antaranya untuk memperbaiki pernafasan.“Saya dimaklumkan sekarang ini Nad dah ditidurkan atas beberapa faktor dan saIah satunya nak bagi dia, perbaiki pernafasan dia. Buat masa ini, saya melawat lagi dia di h0spital.

“Tapi sebelum ini, saya sempat la berjumpa dia sebelum dimasukkan ke h0spital, which is di rumah dia. Waktu itu pun saya tengok dia dalam keadaan Iemah.“Awalnya, saya tak tahu dia saklt apa sebab dia hanya beritahu ada g4strik saja dan dah pergi klinik. Waktu itu yang saya datang melawat. Malam itu juga digegaskan ke h0spital dengan ambulan,” katanya kepada Gempak.

Faliq turut memberitahu dia ada melawat dua orang anak mereka iaitu Fahad Ibrahim (Yem), 6, dan Budi Kalsom (Som), setahun yang kini dijaga oleh pembantu peribadi Nad buat sementara waktu.Menurut Faliq, Fahad Ibrahim atau Yem seakan-akan memahami situasi memandangkan anak sulungnya itu melihat sendiri ibunya dibawa naik ambulan.“Anak-anak okay, buat masa ini dibawah penjaga. Tapi saya ada juga melawat Yem dan Som. Walaupun kami tidak duduk serumah, tapi saya tetap akan pastikan mereka dalam keadan baik.

“Mereka pun tak berapa faham sangat… cuma Yem la ada rasa-rasa sebab dia nampak mak dia masuk ambulans,” ujarnya.Untuk rekod, Nad mendirikan rumah tangga Muhammad Faliq pada 18 Disember 2015.Pada awal September lalu, aktres berusia 32 tahun itu mengesahkan mereka sudah bercer4i namun enggan berk0ngsi butiran selanjutnya.

Leave a Comment