”Saya Tahu Mana Baik Dan Burvk”, – Akhirnya Shuib Dedah Status Hubungan Dgn Watie

Pelawak dan usahawan popular, Shuib berharap orang ramai tidak mempertlkaikan keputusannya yang mempunyai hubungan rapat dengan seorang wanita dikenali sebagai Watie.“Insya-Allah, saya tahu mana baik dan burvk. Saya juga tahu mana okay atau sebaliknya.

“Namun, saya tidak boleh menoIak persepsi orang. Cuma, tidak adil untuk orang luar membuat andaian bukan-bukan, sedangkan tidak mengenali Watie.“Yang kenal dan dikatakan bercinta dengan Watie adalah saya. Jadi, takkan saya mahu mer0sakkan kehidupan.

“Sudah tentu saya akan menjaga kehidupan saya dan anak-anak sebagaimana ketika bersama Allahy4rham Siti Sarah Raissuddin,” katanya.Shuib berkata, dia memahami ramai yang prihatin terhadap dirinya dan anak-anak tetapi berharap tidak berlebihan kerana perlu menjaga hati ramai pihak.Shuib berkata demikian selepas tuIar foto hantaran Instagram Shuib yang menampakkan pantulan imej seorang wanita yang dipercayai wanita itu pada cermin sebuah restoran mewah.

“Saya tidak n4fikan, kami dalam fasa baru berkawan,” katanya.“Saya fikirkan anak-anak dahulu. Saya mementingkan kesihatan mentaI mereka. Perjalanan ditempuhi anak-anak sekarang bukanlah mudah, mereka juga perlukan sentuhan seorang ibu.“Kalau anak-anak gembira, manakala ibu dan keluarga mentua bersetuju, saya akan okay sahaja. Ini kerana saya hanya memikirkan mereka,” luahnya.

Sumber : Instagram Shuib

Leave a Comment