”Yang Pasti Pend4rahan Berterusan”, – Ungku Ismail Muatnaik Satu P0st Jadi Perhatian…

Khabar tentang tahap kesihatan pelakon terkenal, Nad Zainal yang dimaklumkan dalam keadaan kritikaI susulan j4ngkitan kum4n pada paru-paru sememangnya mengejutkan ramai kenalan termasuklah teman artis.Doktor turut menjelaskan bahawa Nad kini mengalami autoimun dimana sistem imun tubuh seseorang menyer4ng sel atau tisunya sendiri.

Buat masa ini, seramai 4 orang doktor bertugas memantau keadaan pelakon tersebut dan masih ada pend4rahan yang berlaku di paru-parunya.“Yang pasti pend4rahan berterusan, secara ‘on and off’. Jadi, doktor sedang berhempas pulas mengeluarkan d4rah yang berkumpul dalam paru-paru.

“Bermacam-macam ubat sudah diberikan termasuk antibi0tik, namun tidak memberi apa-apa kesan atau tindak balas terhadap j4ngkitan yang dialami,” katanya.Penampilan terbaru pelakon Nad Zainal mengenakan hijab mencvri perhatian wargamaya selain menerima respon positif.Ketika ditemui OhBulan!, Nad menyatakan sudah dua tahun dia ‘pasang’ niat untuk bertudung. Kata aktres berumur 32 tahun ini, dia kini dalam pr0ses untuk memperbaiki diri menjadi individu lebih baik.

Nad berkata demikian ketika ditemui di majlis pratonton Mega Drama, Clna Bvta di TGV Sunway Velocity, baru-baru ini.Bekas suami, Faliq Amiruddin juga hadir bersama anak-anak dan ahli keluarga Nad turut setia berada di h0spital.Terdahulu, khabar Nad Zainal di masukkan ke h0spital telah dimaklumkan oleh Ungku Ismail di Insta Story miliknya dengan meminta orang ramai agar mendoakan kesihatan pelakon terbabit yang dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) kerana mengalami pend4rahan di paru-parunya.

Sumber : Harian Metro

Leave a Comment