Penampilan Terkini Datuk Aishah Jadi Perhatian, Macam Anak Dara..

PENYANYI Datuk Aishah menegvr tindakan segelintir netizen mempers3ndakan bentuk badannya yang kini semakin kurus dan langsing.”Beberapa hari lepas saya muat naik video sedang melakukan sound check untuk satu persembahan dan kebetulan waktu itu saya dem4m dan tiada mood untuk bersiap. Jadi ada segelintir netizen yang memberi komen negatlf tentang penampilan saya.

“Ada juga yang kata waktu saya gemvk lagi terlihat cantik berbanding sekarang,” katanya.Penyanyi lagu Pulanglah ini membalas kata-kata negatlf yang dilemparkan oleh netizen menerusi hantaran yang dimuat naik di Instagram miliknya.

“Segala yang kita komen nanti akan ditanya di akhlrat. Jadi lebih baik diam kalau tiada perkara untuk dikata.”Tak perlu nak sakltkan hati orang lain demi kepuasan diri sendiri,” ujarnya.Sementara itu, menjengah ruangan komen, peminat mempersoalkan tindakan individu berkenaan menulis komen negatlf berkenaan.

Netizen puji Aishah lihat lebih aktif ketika tampil membuat persembahan.”Pelik orang zaman sekarang ini. Kalau gemvk, nanti jadi bahan jenaka. Apabila kurus, mar4h pula. Netizen nak apa sebenarnya.”Saya suka tengok kak Aishah yang sekarang sebab nampak lebih selesa bila menyanyi. Suara pun masih lunak merdu. Semoga Allah lindungi kak Aishah dari kata-kata yang burvk,” komen pengikutnya.

Sumber : mstar

Leave a Comment