”Waktu Ini La Sesuai Untuk Saya”, – Akhirnya Pelakon Nad Zainal Buat Keputusan Ini

Tinggal beberapa hari saja lagi untuk ke tahun baharu, pelakon Nad Zainal berharap dia akan diberikan kesihatan yang baik dan per4ncangan 2023 dapat dilaksanakan.“Saya berharap diberikan kesihatan yang baik… saya ada banyak per4ncangan nak dibuat untuk tahun 2023. Bukan sekadar berlakon sahaja.

“Jadi, saya harapkan segala per4ncangan itu dipermudah dan saya berharap selepas ini saya dapat beri lebih tumpuan kepada keluarga saya.“Insya-Allah jika tiada arah melintang dan kesihatan pun dalam keadaan baik, mungkin dah boleh mula kerja pada bulan Mac,” kata Nad ketika dihubungi Gempak.

Biarpun masih lem4h dan termengah-mengah, pelakon Nad Zainal menunaikan janji untuk bersama-sama dengan peminatnya dalam sesi siaran langsung TikT0k pada malam Sabtu.Dalam sesi terbabit, Nad berk0ngsi keadaannya terkini selain berk0ngsi momen-momen sepanjang menerima rawatan akibat pend4rahan paru-paru selama sebulan.Malah, Nad turut berk0ngsi reaksi kedua-dua anaknya apabila dibenarkan keluar dari h0spital.

“Memang saya nak ambil peluang yang ada ini untuk meluangkan masa bersama anak-anak… yela, t4kut selepas ini saya akan kembali sibuk.“Jadi, waktu berehat ini la sesuai untuk saya luangkan masa dengan keluarga,” ujarnya.Terdahulu, Nad dimasukkan ke H0psital Pakar KPJ Ampang Puteri, di sini, sejak 20 November lalu akibat jangkltan kum4n pada paru-paru.

Sumber : gempak

2 thoughts on “”Waktu Ini La Sesuai Untuk Saya”, – Akhirnya Pelakon Nad Zainal Buat Keputusan Ini”

Leave a Comment